“ Е, БИВА ЛИ ТАКА” – Елена Гунчева

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Е, БИВА ЛИ ТАКА!

Чувствам се подтисната. Роско Плювналиев, Ленче – Кремче и Сюлейман Паси не са ни осветлили с мислите Си по повод вируса. Още по-лошо – не виждам коментарите им за това как ратския /грешката е умишлена/ американски народ подкрепя българите в този тежък момент. С изключение на военната техника и американските войници тези дни стоварени на базата в Ново село.
Държат хората в неведение. Усещането за криза се задълбочава още повече, когато вместо традиционните шутове по медиите, се появяват нови. Това разстройва психиката на хората и усещат, че има нещо нередно. Иначе другото го приемат като фонов шум.
Дори Цецкоу се загуби някъде. Разбрахме, че всички искат нов проект, вероятно оглавен от него, но оттам – ни звук, ни вопъл. Чак се притеснявам да не е под карантина в нЕкой от апартаментите.
Естествено, съм доволна от новото появяване на народния любимец Барни Ръбъла и то на живо предаване с часове. Все пак никое реалити-шоу не може да замени забавлението и шока от живия живот! Такива бисери никой холивудски филм не може да сътвори! Спилбърг да си изгризе сценариите!
Безспорно гледката на Марешки, увит в нещо като голям к…т, развесели също хората. Дори се чуха гаднички подвиквания, че това трябва да се въведе като официален дрескод на депутатите, поне да не им гледаме физиономиите! Но това са нелепи инсинуации, по този начин съвсем ще се скатават от работа, както се установи днес, когато ВОЛЯ нямаше воля да работи.
Циркът безспорно е оставен на Премиера-Слънце, който, след първоначалното ошашяване от популярността и медийната известност на генерал Годжи, бързо навакса хандикапа и отново оглави класацията на медийните клоуни. Например на вчерашното представление шапка Му свалям! Фройд сигурно се върти като хеликоптер в гроба, че не може да напише нови трудове, основани на този интересен патологичен случай.
Е, смехът е здраве! Поне това ни остава, докато пляскаме в къщи с опашки и блееме във възторг или от възмущение!

 668 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)