„НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“
(Слави Трифонов създаде ФОЛКЛОР, който влезе в градската песен, който ще влезе и в народната песен)

Българите си намигат с ЛОЗИНКАТА “Нема такава държава“, с която ще се разпознаваме по стърнищата на историята вече…
Но, нека пренесем мисълта върху ВЛАДИМИР ЗИДАРОВ( Лютви Местан, АГЕНТ “ПАВЕЛ“ – ТРЕТО УПРАВЛЕНИЕ – ВКР). Местан раздаде съкрушителен пряк удар с колата си и нанесе пълно усмъртяване на дете в друга кола, движеща се по главния път !!! МЕСТАН – КАТО ВСИЧКИ, ИЗВЪРШВАЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ, ЩЕ СЕ НАМЕСТИ В ПАРАГРАФИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО “ЗАКОНОДАТЕЛСТВО“ – НЕ ГО ЖАЛЕТЕ!!!
Жалете майката на умъртвеното дете – за нея няма ОЖИВИТЕЛЕН ЗАКОН! Ще им намерят виновност!!!

А ние да се развеселим малко. Академическата публична театрализация на : „Елате, пиленца, при батко, да ви “ СБЪДНЕ“ сладко-сладко.“ Днес всички властимащи крият, че БЪЛГАРИЯ Е В СМЪРТОНОСНА ВОЙНА: народът срещу мракобесието на лъжата! Войната се води срещу българския народ с лицемерие, ограбване чрез феодален труд, умъртвяване без граници, създаване на етнически и верски спорове, разкрепостяване до опростачаване и проституция!
Българинът в такова “УЧИЛИЩЕ“ не е учил, което да го прави роб!
Волен – сянката на Слънцето ( Бойко Борисов) също няма граници на лицемерието и партийната окраска. “Контингентът“ му на шменти-капели измишльотини е бездънен! Знае, че е фигурант ( с отрицателен знак), но нали за сега не го питат колко апартамента има и той, колко изложбени зали , колко офшорки, колко сметки “у нас“ и “у вас“ и това го успокоява. Разгръща „творческия“ замах като прати БАН по дяволите и „създаде“ „ПОЛИТИЧЕСКА АКАДЕМИЯ“, дето „пиленцата“ си изповядват проблемите – ситнежи, а се надяват искрено да ги изложат ПО СВОЕМУ и у Европата!
НА НАШИЯ НАРОД НЯМА СКОРО ДА МУ ПЕКНЕ ТОПЛО СЛЪНЦЕ И ДА ИЗГРЕЕ МИЛА ЛУНА, ЩОТО КАКТО СЕ Е ЗАСИЛИЛ ОТНОВО ПЛЕВНЕЛИЕВ, И СЕ Е ЗАСИЛИЛ САШО ТОМОВ, ЧЕ И ДРУГИЯ АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ, ДЕТО РЕЧЕ: „С ХИБРИДНАТА АГРЕСИЯ НА РУСИЯ ЕВРОПЕЙСКАТА СИГУРНОСТ ЗАВИСИ ОТ НАТО – ТО .“ ДА СЕ НАТРЕСАТ ОТНОВО В ПОЛИТИКАТА… ЗНАЧИ ИДВАТ МРАЧНИ ВРЕМЕНА ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Ако наистина стане такава “тъмница“ за душата, глад за тялото и мор за животните – ще се търсим с лозинката на Слави Трифонов “ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!“

Автор: Иван Тренев

 400 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)