СИДЕРИАДА ИЗЛИЗА ОТ НЕЛЕГАЛНОСТ!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

СИДЕРИАДА ИЗЛИЗА ОТ НЕЛЕГАЛНОСТ!

Учудващи са учудванията на редица авторитетни формации и медии за коледното парти на патриотарина Волен Сидеров. Сега е лесно, виждайки бездарното ШИБАНЕ ПО БАРАБАНИТЕ( МНОГО ЧЕСТО НЕ В РИТЪМ), ЧАШКИТЕ С АЛКОХОЛ В ПАУЗИТЕ НА ЗАПЕНЕНИТЕ МУЗИКАНТИ, ДА СЕ ДОСЕТИ БЪЛГАРСКАТА “ПРОЗОРЛИВА“ МИСЪЛ, ЧЕ СИДЕРОВ ОТ САМОТО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЯМБОЛ ДО ДВАНАДЕСЕТГОДИШНОТО МУ СТОЕНЕ В ПАРЛАМЕНТА, ТА ЧАК ДО КОЛЕДНОТО ПАРТИ Е БИЛ ВИНАГИ ЕДИН И СЪЩИ ЛИЦЕМЕР!
Сидеров винаги е бил агент на самия себе си: лъжи колкото можеш повече народа, че го обичаш и жалиш, и вярвай, че ти вярва!
Наистина има хора, които му вярват, но те са далеч от блудните запои на този чалга герой, далече от политическите му скечове покрай Бойко Борисов, та чак до днешните му консерваторски забежки. Абе, Волен Сидеров, затова ли бяха народните парици, които получаваше за партия Атака, за да правиш частни експозиционни зали, да купуваш софийски апартамент, да плащаш хиляди на чалга певици и да натикаш в софийската община “верни“ хора, за да направят София едно разблудно място. Редно е цяла България да види физиономията на зеещия зад барабаните Сидеров, да види “пропелите“ му женоря зад микрофона покрай Преслава и да си състави мнение за “коледното поздравление“ за българския народ. ПУКА МУ НА СИДЕРОВ ОТ НАШИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ И ПОМИСЛИ! С ПАРИТЕ ОТ КАНАЛ РУСИЯ, ОТ СОРОС И БОРИСОВ СИДЕРОВ МОЖЕ ДА СИ КУПИ ДАЖЕ МЕЧТАНОТО ЕВРОДЕПУТАТСТВО! БЪЛГАРИ, БЪДЕТЕ УВЕРЕНИ В ТОВА! ЩЕ ЧУЕТЕ, ЧЕ ТОЙ СИГУРНО Е СТАНАЛ ЕВРОДЕПУТАТ ( НО СЕГА НЕ ЗНАЕТЕ КАК ! )
Сидеров отдавна е прозрял, че ще стане прозрачен за българското око и затова смята, че е време да “драсне“ в Европа.

Автор: Иван Тренев

 581 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)