НЕЗАВИСИМ НАРОД

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

НЕЗАВИСИМ НАРОД

НЕ ЗАВИСИМ НАРОД

Има огромна разлика между прилагателното “НЕЗАВИСИМ”, което е българско клише за залъгване на народа и глагола “НЕ ЗАВИСИМ”, който днес е мечтата на роба ! Днес българският народ е ЗАВИСИМ от Европейски Съюз, от САЩ, от Англия, от МАКЕДОНИЯ, от Русия, от Турция, от парите на Рокфелер, от селското стопанство на Европа, от джендърската политика на на ООН, от Бойко Борисов и неговите охранители, и хранители.
За каква НЕЗАВИСИМОСТ се опитва да говори Борисов и клакьорите му, когато народът е роб повече от всички времена, защото се бори за панелка, за хлебец, за заплатица и даже да умре по човешки!
Добре, че е имало някога т.н. “комунисти”, та да се оправдава сегашното поколение за мълчанието си и робското си проявление.
По очакваните резултати от този прогресивен български акт -НЕЗАВИСИМОСТТА, следва да очакваме просперитет на България в икономиката, в образованието, в науката и в броя на населението. Но, за съжаление, България е гаснеща страна, замира и прогнозите не са благоприятни за близкото ни бъдеще…

 620 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)