ЛЕВСКИ Е ЧОВЕК, НО НЕ УМИРА! А ТАДАРЪКОВА, НАЙ-ВЕРОЯТНО, НЕ Е И ДВЕТЕ!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ЛЕВСКИ Е ЧОВЕК, НО НЕ УМИРА!
А ТАДАРЪКОВА, НАЙ-ВЕРОЯТНО, НЕ Е И ДВЕТЕ!

ГОСПОЖО ТАДАРЪКОВА, ВИЖ К’ВО!
Може ли да “светнеш“ българското телеобщество ( и другите) колко милиончета гушна при развода си с милионера – пишманприватизатора г-н Тадаръков!?
Какво скри и покри с този развод ? Какво спечели ( или печелиш ) от „гушкането“ с г-н Доган ? Какво „уплътняваш“ със сетнешните си ЛЮБОВНИЦИ – ГОДЕНИЦИ? И ИЗОБЩО: Айде малко информация от първа ръка. Например:
– Що се гримираш с морал, що се правиш на баш журналист, само с едната „ЗАДАЧКА“ ДА ПЛЮЕШ ЛЕВСКИ С ИЗМИСЛЕНИ ГОДЕЖИ?
Кажи бе, Барби, кажи си ИСТИНСКОТО ПРЕПИТАНИЕ, щото ти е написано на челото, като се мумифицираш пред камерата и цепиш буквите една по една. Ти си онази Барби, която залязва трагикомично в кафе-ресторант тип „БЪЛГАРСКИ СУРАТЛЪК“, с тонове грим, със сламена прическа и ореол от ЗЛОБА! Не може да риташ срещу СЪТВОРЕНИЕТО си! – то не зависи от теб!
Колкото до АПОСТОЛА – МНОГО НИЩОЖНА СИ, ЗА ДА РАЗГАДАВАШ НЕГОВИТЕ СТЪПКИ!!!!!!!!!!!! Особено като се вземе предвид културното предаване „На кафе“ и уважаваната Гала……….. Но: за теб това е отчаяно търсене на поприще!
Не е ли време да се пенсионираш от журналистиката и да се отдадеш на хобито си: да се спуснеш „като хрътка“ по собствените си любовни авантюрки, вместо по чуждите? Ще се получат интересни „МЕМОАРИ“ за издателство „СИЕЛА!“

 626 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)