ДРУГИЯТ ЖИВОТ НА МУРГАВОТО РАЗНОЕЗИЧНО ПЛЕМЕ В БЪЛГАРИЯ – ЦИГАНИТЕ!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ДРУГИЯТ ЖИВОТ НА МУРГАВОТО РАЗНОЕЗИЧНО ПЛЕМЕ В БЪЛГАРИЯ – ЦИГАНИТЕ!

Бледоликите българи наистина са непозната до сега цивилизация на ЗЕМЯТА , защото нямат себеподобни на същото земно кълбо по своята всемирна любов, миротворство, търпимост и ….. в крайна сметка глупост! ЗАЩО ?
Защото приехме с разтворени обятия “правата на човека“, които защитават дори животноподобните крадци, биячи, убийци, насилници и не ги наказват “по човешки“, а властимащите ги милват с “добронамерени“ слова. Някой да си е спомнил, че само преди месеци един циганин Е ОПРЕДЕЛЕН за убиец на журналистката Виктория. Ако някой се съмнява В ПОСТАНОВКАТА, веднага ще му отговорим, че Бойко и съдиите му вече са взели МЕРКИ и въпросният нещастник е определен за невменяем и няма да бъде наказан строго. Никой не говори, че цигани блудстват с баби, убиват баби за мизерната българска пенсия, разбиват къщи, режат горите, застрояват незаконно терени и живеят почти пещерен живот в неграмотност, безделие и престъпления! За последния случай – който смятаме, че е само едно отвличане на вниманието на наивния българин, можем да кажем, че този случай ще бъде покрит , след като Борисов си реши някои неотложни задачи. Тоест: “героите“ на днешното време, които са направили “ БЕЛЯ“ , ще бъдат обезателно оправдани! Великият военен министър – Каракачанката – ни разправя врели – некипели, че ТРЕБЕ ДА ГИ УКРОТИМ С ТРУД И ПОВИННОСТ! Питаме: от както Каракачанката е министър по “ ТИЕ ВОПРОСИ“ какво точно направи, освен да говори. Ние искаме да го попитаме и по друг деликатен въпрос: какво точно направи господин Министър Каракачанов с предоставените европейски милиарди евро за ПУСТАТА ИНТЕГРАЦИЯ на циганите в България????????????
Смятаме просто, че това е поредната Бойкова игра! НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМАЖЕ! НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЕ! НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРШИ , НО НЕ ПРЕД НАРОДА! НЕЩО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАДЕ, ИЗДАДЕ, ПРЕДАДЕ ОТ НЕЩАСТНАТА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА НЕНАСИТНАТА ПРОДАЖНА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ!

Автор: Иван Тренев

 598 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)