До всички паникьосани!!!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

До всички паникьосани и другите изпаднали в дълбок страх :

Стана ли Ви ясно, че Новият Световен Ред се разгръща пълномащабно, благодарение на Вашето обезумяване и неспособност да виждате по-далеч от носовете си ?!

Така, че ако си мислите, че някои (в случая световните власти да ги нарека) ги е много грижа за Вас, дълбоко се заблуждавате !
На един определен кръг от хора им е нужно точно това, а именно, да изпаднем в паника, да се затворим, да избягваме всички и така попадате в капана на изкуствената изолация. Това е първата фаза-да Ви затворят и да гледате 24/7 ТВ, откъдето ще бъдете “облъчвани” негативно, за да сте още по-предсказуеми ,” вързани” и управляеми !!!

Зададохте ли си въпроса, защо се говори само и изключително за силно заразния вирус и процента на смъртност (който е по-малък от на много други вируси), но никога не споменават далеч по-високия процент на излекуваните.! Под предлог, че Ви “затварят” под нарочна карантина с цел ограничаване на разпространението му, всъщност имат за цел да сте под контрол, зомбирани, изплашени и лесно манипулирани !!! После ще се приемат уж временни законови разпоредби в извънредно положение, ще изменят закони, и ще поискат Вие чинно да се подчините, защото вече сте обзети от тотална паника и сте съгласни на всичко ! Всички свободи ще дадете даром, за да оцелеете, без да мислите за другите след Вас ! Ще имат право да Ви арестуват, защото нарушавате карантината, да Ви проверяват, тестват и да Ви вземат ДНК ако искат. Ще имат пълен контрол на достъп до всичко Ваше, движимо и недвижимо. До “кръвен данък” ще стигнат ако им заповядат !
Всичко ще е във Ваш ущърб, но ще се съгласите, защото вече сте в тотална паника ! Всичко това, ще доведе до хаос в следващите години във всички отрасли на икономиката и ще промени изцяло отношението Ви към околните. После ще искат да сложат и чипове задължително, защото така трябва според наложените от тях правила и кръгът на пълното завладяване, оскотяване и контролът ще е завършен. В момента Ви “продават” ПРОБЛЕМ, следва РЕАКЦИЯ и накрая ще Ви “продадат” РЕШЕНИЕ !!!!!

От там нататък, дори и вече да сте се събудили и свалили розовите очила с които гледате, ще е късно, твърде късно!!!!!!
Хора, продължавайте да се паникьосвате, да купувате тоалетна хартия и да спите !!!!!!
Америка от години печата трилиони долари, които са цветна хартия без никакво покритие, вероятно в бъдеще ще следва и премахване на банкнотите и поставяне на 5G микрочип.
Честито!

П.П.Това е изродът, идеологът на ГОРНОТО !
Помислете, искате ли всичко това !!! ???

 599 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)