СТРАХ, ТЕРОР, ЗАТВОР

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Пророкът Сидерамос (Сидеров) вещае : аз съм насреща. Мога да помогна на властимащите. Аз съм откривател на Панацеята, която ще излекува всички Раци, всички Спинове, всички Коронавируси.
Страх , Терор, Затвор – истината,която спестява лекаря – генерал (невоенен). Човешкото българско стадо е вече напъхано в къщурките си! Всякакъв диалог между двама навън от къщурките е опасно сборище. Наблюдават се ежеминутно.
Страх, Терор, Затвор – Бойко е осигурил защитните скафандри не за Коронавирус, ако припомним малкия факт, че тези “дрешки” той ги поръча с огромно закъснение. Светът е в стрес , само СОРОС, РОДШИЛД и РОКФЕЛЕР са “ слободни” и си пушат пурите с кеф на теферидж , но ще бъдат излъгани и те. Мъничкото китайско вирусче, при това с “корона” , ще подлъже паричките им, а това за тях е страшно. Няма да има отворени граници, отворени къщи,ще има затворени хора в къщите. Няма да има шум по улиците, а върховенството на закона ще изтика лидери с тъмно минало, които няма да могат да управляват според плановете на тримата изроди! Медиите лъжат либерално,защото ги лъжат!
Войната е в ход. Без гърмежи – предстои огънят! Мародерите са “излюпени”: един предлага панацея, защото заблуденият му мозък мечтае за власт. В телевизия “Алфа” кихат, но не знаят,че отдавна боледуват, а истинското огледало – е лицето на Станислав Цанов . Американският му стаж е отворил лицеизразът, но болните от “Алфа” не могат да разберат диагнозата си. Жалко за онези в “Алфа”, които умеят, разбират, но живеят в Бойкова действителност.
Войната предстои. Валутите ще се сринат, както никога до сега в човешката история. Бесът е пуснат на свобода. Дано оцелеем , мили българи, дори да не сме облечени със СКЪПОЦЕННОТО облекло на Борисов. Не вярвайте на пророци и на властимащите!

 653 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)