Развод по Европейски!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Развод по Европейски !

31 януари, 23 часа по Гринуич , Лондон ще празнува своето Освобождение ( по мирен път!) от несполучливия ”брак” с ЕС! Кралството ще бъде кралство със свободен жезъл и корона! Ще бъде Ден Първи ! С хладен северен ум Кралството запази своя паунд – умници! С артистична емоция оправният Министър-председател на кралството с българското име Борис и с българско “настъпление” акустира английския лайнер на Британски води. И обяви: Автоматичното право на корабите от ЕС да ловуват риба в британски води ще бъде… прекратено!
Как сме ние ?
Бойко Борисов поставя задачата “Вътре” в еврозоната заедно с българския Лев. Нещо мирише в България. Няма такава страна, която да не разумеЕ защо ингилизите бягат от утаени те брюкселски води и търсят мощните струи на Гълфстрийма. Защо българският Премиер не проумее заявеното от британците : ”стремим се към един много различен свят и много различни отношения с ЕС. Какво ли искат да кажат ? Защо бягат от братските прегръдки на ЕС? И при това въобще не са питали българския премиер как да постъпват.
Той с положителност щеше да ги прегърне сърдечно и да ги разубеди. А Германия почна да прави капризни пируети: отказва да плати 2,5 милиарда долара за безпилотен апарат от САЩ, който ще бъде доставен след … 5 години. Как така ? И те не попитаха Бойко ,който се съгласи да плати на “Големия брат” 3,5 милиарда, за да получи чак след 5 години стара марка самолети.
Българи, освестете се! Запазете в тази умопомрачителна “лъжливо-словесна” война поне българския Лев! Не го сменяйте на европейското Бунище, защото 100 лева пенсия ще стане 50 евро!

 619 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)