ПАК ЗА ПИСАТЕЛНИЦАТА РУДОЛФ!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ПАК ЗА ПИСАТЕЛНИЦАТА РУДОЛФ!

Нямам навик два пъти да пиша за една тема, но очната ставка на писателницата Рудолф с Румен Леонидов при Люба Кулезич в предаването “Честно казано“ – е ЧЕСТНО КАЗАНО провокативно да наруша принципа си. Защо ? Ами, когато се срещнат “балон“ и “печена тухла“ – изходът е ясен: балонът се пука! Рудолф на два пъти се появява на малкия екран без “адвокат“ и доказва своята безпомощност за защита!
Нека припомним: в книгата си “Годениците на Васил Левски“ тя заявява, че: “Неистово исках да открия факти за любимите на Левски“, “Умирах от любопитство“, “ На практика трябва да знам всичко за Васил Иванов Кунчев.“ Последното ми звучи даже ЗАСТРАШИТЕЛНО!
Румен Леонидов беше точен, ясен, категоричен, изчел книгата ред по ред и каза просто : СКУЧНА КНИГА!
Намирам, от своя страна, че Рудолф беше пощадена като жена, съвсем не като писателница! Това, че Рудолф и пред Коритаров, и пред Люба Кулезич показа постоянство на убежденията си, какво че ТЯ УВЕЛИЧАВА ОРЕОЛНОТО СИЯНИЕ НА АПОСТОЛА С ЛЮБОВНИТЕ МУ ЧЕТРИЪГЪЛНИЦИ И ТРИЪГЪЛНИЦИ, С МОНАХИНИТЕ, ТУРКИНИТЕ И РУМЪНКИТЕ, защото това го приравнява с нея като обикновен човек, в който и тя би се влюбила, ако й попаднеше под ръка. Е, няма що. Писателница та чак “ВИП“ ПИСАТЕЛНИЦА! Истината е, че Рудолф изписа СОБСТВЕНАТА СИ СЪЩНОСТ! : опростачен уличен стил( да е интересен ), посредствена интелигентност и търсачка на сензации. ( ДАЛИ САМА ГО Е ИЗМИСЛИЛА????)

 779 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)