НЕ ГО ПОДХВЪРЛЯЙТЕ КАТО ФУТБОЛНА ТОПКА! НАШ, НО НЕ ЕДИН ОТ НАС!!!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

НЕ ГО ПОДХВЪРЛЯЙТЕ КАТО ФУТБОЛНА ТОПКА! НАШ, НО НЕ ЕДИН ОТ НАС!!!

НА ТОЗИ ДЕН…………
Християните ликуват. Трапезите са отрупани. Лее се вино. Вярно е, че има и други трапези, където важното присъствие е мисълта, че новороденият Божи син, слязъл на Земята, ще въздаде на следовниците си здраве, смирение и неотклонна вяра, вяра, че може да има добро за всички, ако…………
НО, българите на 25 декември пазят в най-топлото кътче на сърцето си знанието, че в този ден се е родил още един човек, един – единствен, неповторим, земен и велик – родил се е ХРИСТОФОР БОТЙОВ ПЕТКОВИЧ – ХРИСТО БОТЕВ!
Много бяха, много са юдите, които искат да удавят в порока и разврата вярата в Божия син, да го изтръгнат от сърцата на християните. Но, до днес – след две хилядолетия – и во веки веков, това НЯМА ДА СЕ СБЪДНЕ! Самият Бог бди! Вярно е, че много бяха и много са до днес, и днес, и ще ги има предататели- юдови семки, лицемери, облечени с български носии, скверни души робове на Мамона, които целят да изличат от паметта на българите името на БЪЛГАРСКИЯТ СИН – ХРИСТО БОТЕВ, равен на спасителя Иисус, но Земен от първия си плач до сетния си дъх. Земен и дишащ с българския дух, с българския плач, с българската мъка и български победен марш за свобода. Жив си , ЗАЩОТО СИ НЕПОВТОРИМ! ЖИВ СИ , ЗАЩОТО СИ БЪЛГАРСКИ! – ПОБЕДИТЕЛ!
АКО СЕ ПРЕРОДИШ……………..
АМИН!

 603 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)